Drabbe is een Great Place To Work!

Drabbe is in oktober 2021 uitgeroepen tot een Great Place To Work!

"Bij Drabbe werken we samen om resultaten neer te zetten en die met elkaar te vieren." Aldus Koen van Joolen, Directeur van Drabbe. Als je collega's met een glimlach naar het werk gaan zie je dat uiteindelijk ook terug in de resultaten. Klanten voelen dit namelijk in de telefoongesprekken die we met ze voeren. 

Een warm welkom!

Een warm welkom, dat vinden we belangrijk bij Drabbe. We zorgen ervoor dat alles geregeld is om je als nieuwe medewerker een zo'n goed mogelijke start te geven. Op de eerste dag staat een collega klaar om je te ontvangen. We starten met een uitgebreide rondleiding door ons kantoor en magazijn. Je krijgt als welkom de enige echte Drabbe goodiebag, een bos bloemen en met alle aanwezige collega’s vieren we je komst met taart. Middels een onboardingprogramma maak je kennis met alle afdelingen en collega’s binnen Drabbe. Afhankelijk van je rol word je onboarding verder op maat gemaakt, zodat je succesvol je nieuwe rol kunt gaan invullen.

Over Great Place to Work:

Al 35 jaar helpt Great Place To Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place To Work geeft op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging hiervan. De internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten. 

Via erkenning van goed werkgeverschap streeft Great Place To Work Nederland ernaar om organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te zetten en daarmee om nog meer mensen de kans te geven om te kunnen werken bij een geweldige werkgever.


great place to work