• Gratis verzending vanaf €250,-
  • Orderkorting
  • Actuele voorraadindicatie
  • Voor 15:00 besteld, morgen geleverd

Technopolymeer beugelgrepen met elektrische schakelaar


Met de Elesa+Ganter beugelgrepen met elektrische schakelaar is elektrische bediening van veiligheidsvergrendelingen en meervoudige vegrendelingssystemen op afstand mogelijk. Dit terwijl de desbetreffende deur of veiligheidspaneel met één hand geopend kan worden.


Nieuw in het assortiment de EBR-SWB beugelgreep


De nieuwe EBR-SWB beugelgreep bestaat uit een bistabiel normaal open contact (NO). De schakeling vindt plaats door het indrukken van de paarse knop, die ingeschakeld blijft tot hij opnieuw wordt ingedrukt. Deze handgreep wordt gebruikt wanneer het nodig is om een knop gedurende langere tijd in te moeten drukken en is verkrijgbaar in de Ergostyle® lijn.


De EBR-SWM beugelgreep met monostabiele elektrische schakelaar is opgebouwd uit een normaal open contact (NO) en een normaal gesloten contact (NC). De schakeling vindt plaats door de blauwe knop ingedrukt te houden (monostabiel contact). Deze handgreep wordt vooral gebruikt op machinedeuren of beveiligingen.


Via externe logica kunnen de LED's (groen en rood) worden geconfigureerd om de specifieke status van de knop aan te geven (bijv. knop in neutrale positie, groene LED aan, knop ingeschakeld, rode LED uit).


Beide handgrepen met elektrische schakelaar hebben conform EN 60529 een beschermingsklasse IP 65 klasse.


Standaard uitvoeringen beschikbaar voor deze handgrepen:

- met achter-, rechter- of linkeruitgang connector van verzinkt staal met 8 polen;

- met achterwand, rechts of links uitgang 8 polig kabel, lengte 2,5 of 5 meter.


beugelgrepen

beugelgrepen