Uitbreiding trillingsdempers

De afgelopen tijd is het assortiment trillingsdempers sterk uitgebreid. Daarom is nu ook de nieuwe documentatie over trillingsdempers verkrijgbaar.


Voordelen gebruik trillingsdempers

Door gebruik te maken van trillingsdempers verhoogt u de levensduur van apparaten en machines aanzienlijk. Enkele voordelen voor u op een rij:

  • Het voorkomen van schade als gevolg van trillingen door deze op te vangen
  • Het tevens fungeren als geluidsdemper


Hardheid trillingsdempers

De DVA-serie is al langere tijd leverbaar bij Drabbe maar nu ook verkrijgbaar in RVS en meerdere hardheden. Deze serie bestaat uit 7 verschillende types en zijn nu alle 7 ook voorzien van een RVS-variant. Standaard is de hardheid van deze trillingsdemper 55±5 Shore A. Op aanvraag zijn nu ook hardheden 40±5 Shore A en 70±5 Shore A verkrijgbaar.


Stelvoet met trillingsdemper: de GN-148-serie

Geheel nieuw in het assortiment is de GN 148-serie stelvoeten met trillingsdemper. Deze zijn speciaal ontworpen voor gebruik bij zware machines. Dit model is zo ontworpen dat zelfs ook horizontale krachten worden geabsorbeerd.


Meer informatie kunt u bekijken via de link in de afbeeldingen. Wilt u de nieuwe documentatie Trillingsdempers ontvangen klikt u dan op deze link of neemt u contact met ons op via verkoop@drabbe.nl of via 070-3877606.