Deze website maakt gebruik van cookies
Meer informatie
Akkoord en deze melding verbergen

Assortiment uitbreiding zwenkwielen

Om het aanbod van losse wielen en zwenkwielen compleet te maken, is het assortiment recentelijk uitgebreid met nieuwe producten ontworpen voor het brede publiek: 

RE.C6 met Polyurethaan - familie van de polymeren - geïnjecteerd wiel is voor toepassingen met een lichte belasting. Dankzij de eigenschappen van hoge slijtage en scheurweerstand is het geschikt voor gebruik in industriële en institutionele omgevingen zelfs bij aanwezigheid van vocht en chemicaliën. De goede weerstand tegen frequente reinigingscycli maakt het geschikt voor omgevingen waar strenge hygiënevoorschriften gelden.

RE.C7 gevulkaniseerd rubber wiel is nu beschikbaar met een diameter van 40 mm tot 80 mm en geschikt op gladde oppervlakken, zelfs in de aanwezigheid van kleine obstakels.

Beide series zijn ook in tweewiel versie verkrijgbaar, respectievelijke RE.C6-G en RE.C7-G. Deze hebben een hoger laadvermogen, maar dezelfde gemodereerde afmetingen.

Het aanbod (zwenk-)wielen  biedt voor elk type toepassing een oplossing: indoor of outdoor omgevingen,  gladde oppervlakken, zelfs in de aanwezigheid van obstakels of chemische middelen met een laadvermogen van 35 kg tot 2.500 kg.

Vele laboratoriumtests, uitgevoerd volgens de meest strenge internationale normen, garanderen de kwaliteit van deze wielen en zwenkwielen.

Voor meer informatie, tekeningen en afmetingen kunt u terecht op onze website www.drabbe.nl of contact opnemen met de verkoopafdeling op telefoonnummer 070-3877606 of per mail.

Download hier het persbericht in PDF