Deze website maakt gebruik van cookies
Meer informatie
Akkoord en deze melding verbergen

Awards voor Italiaans design

De ETH-AN buisgreep en de MPR. inklapbare handgreep zijn de IF Design Award 2015 toegekend, dé internationale erkenning toegekend aan producten die de beste combinatie van industrieel design en functionaliteit bieden.

ETH. is de buisgreep uit de Elesa Ergostyle lijn die, mede door een buisdiameter van 35 millimeter een goede comfortabele grip biedt. De speciale bevestiging tussen de buis en de steunen vermijdt draaien van de buis. Het speciale design zonder hoeken en uitsteeksels zorgen voor een veilige bediening.

Een laag gewicht en hoge mechanische kwaliteiten zijn de kenmerken van de MPR. inklapbare handgreep met automatisch verzonken handel, gemaakt van zwart technopolymeer op polyamide basis. Voorzien van RVS veren om in rustpositie terug te keren, heeft de handel een speciaal ontwerp om een grote lift- en trekkracht te kunnen weerstaan. Verder zorgt het ontwerp zonder uitsteeksels in rustpositie voor een maximale veiligheid voor de gebruiker.

Met deze twee toekenningen telt Elesa nu al 37 Industrial Design awards!

Voor meer informatie, tekeningen en afmetingen kunt u terecht op onze website www.drabbe.nl of contact opnemen met de afdeling verkoop op telefoonnummer 070 - 3877606, of per mail.

Download het persbericht als PDF.