Deze website maakt gebruik van cookies
Meer informatie
Akkoord en deze melding verbergen

CLEAN uitbreiding; makkelijk reinigen en corrosiebestendig

Onze producent Elesa + Ganter is constant in beweging. Zo blijven ze investeren in nieuwe ontwikkelingen, vooral op het gebied van innovatieve productietechnologieën met als doel nieuwe producten te ontwikkelen en de prestatie en betrouwbaarheid van bestaande producten te verbeteren.

Dit heeft geleid tot de uitbreiding van de CLEAN Line. Naast knoppen, beugelgrepen, handgrepen en scharnieren zijn vanaf nu ook de MPE inklapbare  handgreep en MPR  verzonken, inklapbare  handgreep verkrijgbaar. De witte handgreep is bijzonder geschikt voor medische omgevingen,omdat stof en vuil sporen snel zichtbaar zijn. Vanuit psychologisch oogpunt geeft het de gebruiker en patiënt een gevoel van steriliteit en maximale reinheid.

De MPR inklapbare handgreep voldoet aan hoge reinigings- en veiligheidsnormen. Enerzijds door het ontbreken van holtes waardoor vuil-, stof- en bewerkingsresiduen niet gemakkelijk achterblijven en anderzijds omdat het product geen uitsteeksels in rustpositie heeft, dat een maximale veiligheid voor de gebruiker biedt. Naast een RVS rotatiepin zijn ze ook beiden voorzien van een RVS terugslag veer. Hierdoor kunnen ze blootgesteld worden aan frequent reinigen zonder dat de producten hun kwaliteit verliezen.

MPE en MPR handgrepen worden gekenmerkt door lichtheid en mechanische weerstand. Naast een betere grip, is het speciale design van de MPR ontwikkeld om een hoge weerstand van lift- en trekkracht te kunnen weerstaan. Dit originele ontwerp is uitgereikt met de IF Design Award 2015, dé internationale erkenning toegekend aan producten die de beste combinatie van industrieel design en technologie bieden.

Voor meer informatie, tekeningen en afmetingen kunt u terecht op onze website www.drabbe.nl of contact opnemen met de verkoopafdeling op telefoonnummer 070 - 3877606 of per mail.

PDF download