Deze website maakt gebruik van cookies
Meer informatie
Akkoord en deze melding verbergen

CSMH deurvergrendeling met compressie handvat

De CSMH deurvergrendeling  is bijzonder geschikt voor toepassingen op elektriciteitscentrales, bij afscherming van machines en panelen. Daarnaast is de deurvergrendeling ook geschikt voor outdoor toepassingen, te denken aan slechte weersomstandigheden.

De siliconen pakkingsring zorgt voor een IP65 bescherming garantie voor de CSMH deurvergrendeling. Het biedt bescherming tegen het binnendringen van massieve voorwerpen, stof, waterstralen en stoom, dit ter beveiliging van de compartimentinhoud waarin het is geïnstalleerd.

De vergrendeling bestaat uit een gegoten zinklegering handvat (grijs of zwart) voorzien van een gat voor het inbrengen van een hangslot en een spil welke bediend kan worden door het kantelen van de handgreep.

Het slot is verkrijgbaar in 400 verschillende combinaties (CSMH) of in één combinatie (CSMH-U), en is voorzien van een rode stofkap gemaakt van acetal op basis van technopolymeer (POM).

Het is ook mogelijk om een microschakelaar te installeren voor het op afstand signaleren van het sluiten en openen van de handgreep.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.drabbe.nl of contact opnemen met de verkoopafdeling op telefoonnummer 070 - 3877606 of per mail

Download hier de pdf