Deze website maakt gebruik van cookies
Meer informatie
Akkoord en deze melding verbergen

Drabbe op de TIV in Hardenberg

Ook dit jaar heeft Drabbe weer met haar eigen stand op de TIV in Hardenberg gestaan. Dit keer stonden beide account managers Evelien Gelton en Walter Janssen met veel enthousiasme klaar om bezoekers te ontvangen en alle nieuwe artikelen en innovaties binnen ons segment te demonstreren.

Na een rustig bezochte eerste dag begon de volgende dag de temperatuur behoorlijk op te lopen in het beursgebouw. Dat de TIV net in een week zou zijn waarin de thermometer de 30 graden zou aantikken hadden we natuurlijk nooit kunnen voorspellen maar het heeft wel voor leuke ontmoetingen gezorgd!

De laatste dag was het, net als dag twee, lekker druk in de gangpaden en hebben we veel klanten en prospects gesproken die met een gericht doel naar de beurs waren afgereisd. Om onze klanten in een ongedwongen omgeving vergelijkbaar als de TIV persoonlijk te kunnen spreken beschouwen wij van grote waarde; we hebben dan ook goede zaken kunnen doen.

Niet alleen het contact met de bezoekers maar ook de gesprekken met de mede exposanten waren voor dan ook ons een teken van een goed geslaagde beursdeelname.

Volgende keer hopen we alleen op wat koelere temperaturen!