Deze website maakt gebruik van cookies
Meer informatie
Akkoord en deze melding verbergen

DVA Trillingsdempers verpakkingseenheden verkleind

Er is weer goed nieuws te melden omtrent één van onze producten, de trillingsdempers type DVA. De verpakkingseenheden zijn drastisch verlaagd!

Eerder waren verpakkingseenheden van bijvoorbeeld 50 of 100 stuks geen uitzondering. Deze eenheden waren in veel gevallen vele malen groter als de gevraagde aantallen. Elesa heeft deze eenheden nu flink verlaagd. De grootste verpakking is nu 20 stuks. Daarnaast zijn er verpakkingen van 10 en 4 stuks en soms zelfs per enkele stuks. Dit is afhankelijk van het type en de maat.

Trillingsdempers zijn speciaal ontworpen om trillingen, schokken en geluiden te dempen die voortkomen uit bewegende delen of onevenwichtige, vibrerende massa van materiaal of apparaten. Dit kan het volgende tot gevolg hebben:

  • Storingen en vermindering van de levensduur van de machine zelf die van of aangrenzende machines ten gevolge van slijtageslijtage
  • Schade aan de gezondheid, met name het gehoor
  • Lawaai

 

In totaal zijn er 7 verschillende types van de DVA, ieder ook nog verkrijgbaar in RVS uitvoering of in meerdere Shore hardheden.

Voor meer informatie, tekeningen en afmetingen kunt u terecht op onze website www.drabbe.nl of contact opnemen met de afdeling verkoop op telefoonnummer 070 - 3877606, of per mail.

Download het persbericht als PDF.