Deze website maakt gebruik van cookies
Meer informatie
Akkoord en deze melding verbergen

ELEROLL Modulaire rollenbaan

Drabbe presenteert een geheel nieuwe productlijn van Elesa®: de Eleroll Modulaire rollenbanen, de RLS en RLT serie.  Deze rollenbanen kunnen worden gebruikt om eenvoudig en snel goederen te kunnen verschuiven en eventueel vasthouden.  Het is geschikt voor meerdere toepassingen op verschillende gebieden. Bijvoorbeeld het vullen en lossen van doosjes en bakjes in de maakindustrie, opslag- en orderverzamelsystemen, verpakkingsmachines of in aanbouw zijnde machines maar ook panelen en platen.

Deze rollenbanen kunnen eenvoudig  gemonteerd worden door het element,  voorzien van rollen of kogels, vast te klikken in een daarvoor bestemd aluminium geanodiseerd profiel.  Er zijn dus geen schroeven of ander bevestigingsmateriaal nodig voor montage. Hierdoor is het ook mogelijk om snel en eenvoudig een element te vervangen zonder de hele rollenbaan te hoeven demonteren. Ook het profiel is gewoon weer opnieuw te gebruiken.

Toepassing

De rollen worden gemaakt in twee materialen:

  • op polyamide gebaseerd technopolymeer (PA), zwarte kleur, voor een hoog draagvermogen
  • thermoplastisch polyerethaan (TPU), grijze kleur, voor het verwerken van delicaat materiaal
Toepassing

De kogels worden in één materiaal gemaakt:

  • op acetaalhars gebaseerd technopolymeer (POM), witte kleur, voor verwerking in  alle richtingen

 

Voor meer informatie, tekeningen en afmetingen kunt u terecht op onze website www.drabbe.nl of contact opnemen met de afdeling verkoop op telefoonnummer 070-387 76 06, of per mail.

Download hier het persbericht.