Deze website maakt gebruik van cookies
Meer informatie
Akkoord en deze melding verbergen

Goede grip met veilig slot!

Verzonken vergrendeling volledig geïntegreerd in de handgreep

Er zijn toepassingen waarbij deuren en andere openingen zowel veilig vergrendeld moeten worden als eenvoudig en gemakkelijk te bedienen zijn. Elesa+Ganter heeft hiervoor een geïntegreerde functionele oplossing

GN 115.10 vergrendeling met verzonken handgreep

Twee functies in één element - vermindering van het aantal onderdelen en derhalve de kosten voor de aanschaf en montage, tezamen met een verbeterd gebruiksgemak.

Het Elesa+Ganter standaard onderdeel GN 115.10 combineert de vergrendelingsfunctie met een verzonken handgreep. Dit zorgt ervoor dat verschillende deurmodellen eenvoudig en gemakkelijk gesloten en geopend kunnen worden.

De GN 115.10 bestaat uit twee elementen: het voorframe, gemaakt van robuust, geplastificeerd zink spuitgieten inclusief een vergrendelingsmechanisme en kunststof uitsparing. De verzinkte vergrendeling wordt vanaf de binnenkant vande klep met schroeven in de montageopening bevestigd, waarbij "ondeskundig omgaan” wordt tegengegaan. De schuine kanten van de vergrendeling vergemakkelijken het sluiten door het 90° te draaien. De afstanden variëren van 4-50 mm en om alle montagemogelijkheden te bieden, is er de keuze uit een "links" en "rechts" design waarbij de vergrendeling met of tegen de klok ingaat.

De vergrendeling vereist een GN 119.2 sleutel, beschikbaar in de drie-, vier-, zeskantige en dubbelbaard uitvoering. Deze zorgt er niet alleen voor dat de deur vergrendeld is, maar tevens dat de deur veilig op slot zit. Afhankelijk van de toepassing, zijn vergrendelingen met gelijkvormige of wisselende vergrendelfuncties beschikbaar.

Dit eenvoudigeen ongecompliceerd standaard onderdeel geeft op indrukwekkende wijze de grote verscheidenheid aan ontwerpen weer die nodig zijn om zoveel mogelijk specifieke wensen en behoeften te bieden. Marktleider Elesa + Ganter weet op haar eigen unieke manier dit te bewerkstelligen.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze webshop of contact opnemen met de verkoopafdeling op telefoonnummer 070 - 3877606 of per mail

Download hier het persbericht in Pdf