Deze website maakt gebruik van cookies
Meer informatie
Akkoord en deze melding verbergen

Hydrauliek componenten - van stoppen tot filters

Hydrauliek componenten zijn niet meer weg te denken uit vrijwel elke industriële omgeving. Niet alleen in de procesindustrie, maar bijvoorbeeld ook in de voedingsmiddelenindustrie vormt hydrauliek de kern van het productieproces. Sommige hydrauliek onderdelen zijn vaak zo specialistisch dat ze slechts op enkele plaatsen opduiken, zoals in de offshore of in de luchtvaartindustrie.

‘Hydrauliek componenten’ is een verzamelnaam voor alle basiscomponenten oftewel accessoires binnen de aandrijftechniek die vloeistof in goede banen moeten leiden zoals pluggen, (afsluit)doppen, filters, meetglazen, kijkglazen, stoppen, etcetera. Drabbe levert al deze onderdelen in elke gewenste maat en met het vereiste kwaliteitsniveau.

Kleurstelling, maat en materiaal zijn belangrijke eigenschappen bij een juiste inrichting van uw productieproces. Onze componenten zijn zowel van metaal als hoogwaardig sterk kunststof of een combinatie van beide materialen, bijvoorbeeld peilglazen of filters. Afhankelijk per component zijn ze bestand tegen oplosmiddelen, oliën, vetten en andere chemische agentia.

Drabbe is een specialist in hart en nieren. Dat heeft niet alleen te maken met onze 85-jarige geschiedenis als toeleverancier in industriële machine- en bedieningsonderdelen. Het heeft ook te maken met een enorm breed assortiment, gebaseerd op de catalogus van het A-merk Elesa+Ganter.

Juist omdat we zo'n breed assortiment aan hydraulische onderdelen voeren kunnen wij steeds advies-op-maat geven en een kwaliteits-/prijsverhouding bieden die bij u past.

Voor meer informatie kunt u terecht in onze webshop www.drabbe.nl of contact opnemen met de verkoopafdeling op telefoonnummer 070 - 3877606 of per mail.

Download hier het persbericht in PDF