Deze website maakt gebruik van cookies
Meer informatie
Akkoord en deze melding verbergen

Italiaans Design opnieuw erkend!

 

In de categorie "product design" van de Red Dot Award 2015 is de ETH-AN wederom bekroond. Deze erkenning draagt bij aan de eerder ontvangen internationale IF Design Award 2015 welke zowel aan de ETH-AN buisgreep als de MPR inklapbare handgreep werd toegekend.

Met deze nieuwe erkenning telt Elesa sinds 1977 al 38 Industriële Design Awards.

De ETH-AN buisgreep behoort tot de Elesa Ergostyle lijn welke de beste combinatie van ergonomie, design en functionaliteit biedt. De buisgreep kan met zijkappen worden geleverd in zes Ergostyle kleuren met een glanzende afwerking.

De buisdiameter van 35 millimeter biedt een effectieve en comfortabele grip. Het speciale anti-rotatie montage systeem tussen de buis en de steunen vermijdt draaien van de buis, terwijl deafwezigheid van randen en uitsteeksels voor een maximale veiligheid zorgen voor de exploitant.

De verzonken MPR inklapbare handgreep gemaakt van techno-polymeer op basis van polyamide is voorzien van RVS veren om in rustpositie terug te keren. Het speciale ontwerp is ontwikkeld om een hoge weerstand van lift- en trekkracht te kunnen weerstaan.

Voor meer informatie, tekeningen en afmetingen kunt u terecht op onze website www.drabbe.nl of contact opnemen met de verkoopafdeling op telefoonnummer 070-3877606 of per mail.

Download hier het persbericht in PDF