Deze website maakt gebruik van cookies
Meer informatie
Akkoord en deze melding verbergen

Mix en Match - Machinevoeten GN 21 en GN 23

Garantie voor stabiliteit

Ze dragen waardevolle ladingen, houden machines in evenwicht en zorgen voor de nodige grondtractie. Machinevoeten of stelvoeten zijn geen 'sexy' onderdeel van een machine of constructie, maar doorslaggevend zijn ze wel. Daarom behoren stelvoeten of machinevoeten tot een van de belangrijkste machineonderdelen.

Met een assortiment van ongeveer 5200 stelvoeten of machinevoeten biedt Elesa+Ganter een grote diversiteit aan onmisbarestandaardelementen, variërend van eenvoudige stalen voeten tot aan elementen die voldoen aan de hoogste hygiëne-eisen.

Door jaren van ontwikkeling leek het systeem bijna haar ontwikkelingsgrens bereikt te hebben, maar een nieuwe oplossing werd bedacht en uitgevoerd. Eennieuw systeem dat meer transparantie biedt en de zoektocht naar de beste stelvoet of machinevoet sneller, eenvoudiger en gemakkelijker maakt.

Vanaf nu kunt u uw eigen modulaire set stelvoeten samenstellen!

Mix en Match 

 

Basis stelvoetplaat

Startend bij de basis; de stelvoetplaat. Deze is te verkrijgen in tien standaardvarianten met nieuwe tweecijferige standaardnummers die verschillen in geometrie, materiaal en bevestigingsopties. Voor elke voetplaat zijn er ook nog de extra varianten met geïntegreerde of gevulkaniseerde rubber pads.

Vrije keuze stelvoetspillen

De volgende stap heeft betrekking op het spilontwerp metschroefdraad en nominale lengte bestaande uit zes verschillende types. Dit systeem biedt de klant de beste match te vinden met constructieve eisen, te beginnen met de eenvoudige S-variant met externe zeskant aan de onderkant, de T-versie met twee flats in de draad voor sleutelbevestiging of het hygiëne ontwerp W met een hulsaanpassing voor het afdekken van de schroefdraad. Praktisch elke voetplaat kan worden gecombineerd met vrijwel elke spil.

Nieuwe elementen voetplaten

Elesa+ Ganter heeft van deze gelegenheid gebruik gemaakt om twee nieuwe elementen voetplaten te lanceren (aangeduid als GN 21 zonder en GN 23 met bevestigingsgaten). Beide varianten zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn verkrijgbaar met of zonder ingesloten rubber pad.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze webshop of contact opnemen met de verkoopafdeling op telefoonnummer 070 - 3877606 of per mail

Download het persbericht in PDF.