Deze website maakt gebruik van cookies
Meer informatie
Akkoord en deze melding verbergen

Nieuw - HVF visual flow indicator

Elesa+Ganter heeft onlangs de nieuwe “HVF visual flow indicators” geïntroduceerd; oftewel HVF zichtbare doorstroom indicatoren.

Deze indicatoren worden gebruikt om de doorgang en conditie van een vloeistof door een buis te controleren (kleur, aanwezigheid van deeltjes, vervuiling, etcetera).

De maximale zichtbaarheid vanuit alle invalshoeken wordt gegarandeerd door het buisvormige venster van Pyrex® glas.

De indicatoren zijn geschikt voor toepassingen in verschillende sectoren om toezicht te houden op stromingen (flows) in veel industriële processen of chemische industrieën, zoals:

- Koelings- en verwarmingssystemen en smering
- Afvalwaterbehandeling, filtratie en distillatie
- Systemen voor brandbeveiliging
- Aardolie industrie en raffinaderijen
- Printapparatuur

De zwarte uiteinden, de rode as en rotor propeller zijn gemaakt zijn gemaakt van polypropyleen gebaseerde technopolymeer,waardoor het in de markt een uniek product is. De trekstangen zijn van vernikkeld messing en de pakkingringen van NBR synthetisch rubber.

De HVF indicatoren kunnen worden gebruikt met verschillende vloeistoffen zoals koud of warm water, standaard oliën en zware oliën, benzine en alcohol. De indicator kan stromen weestaan met een maximale temperatuur van 100 °C en een maximale druk van 12-25bar (afhankelijk van de afmeting van de indicator).

Meer productinformatie is te vinden op www.drabbe.nl of neem contact op via telefoonnummer 070 3877606 of info@drabbe.nl.

Download het persbericht in PDF.