Deze website maakt gebruik van cookies
Meer informatie
Akkoord en deze melding verbergen

Oplossingen op maat bij Drabbe

Drabbe bedekt met  een breed scala aan standaard producten van Elesa+Ganter, al de meeste toepassingsgebieden. Maar ook voor speciale ontwerpen voldoet Elesa+Ganter aan zeer specifieke eisen met snelheid en kostenefficiëntie.

Met één van de grootste ranges op de markt van standaard onderdelen, kan Elesa+Ganter voldoen aan ongeveer 95% van de vereisten en specificaties. Maar steeds vaker is zelfs deze verscheidenheid van voorraadproducten niet voldoende of ontwerpen moeten worden aangepast aan zeer specifieke eisen. Compleet nieuwe ontwerpen zijn soms zelfs noodzakelijk vanwege zeer ongebruikelijke vereisten. Elesa+Ganter is ook uitgerust voor deze onvoorziene vraagstukken en ontwikkelt op maat gemaakte en individuele oplossingen samen met de klanten, zelfs als slechts kleine hoeveelheden benodigd zijn. Maar in tegenstelling tot wat gebruikelijk is in de markt, is het gevolg van deze oplossingen geen extreme prijsstijging omdat Elesa+Ganter  is gebaseerd op “slimme” productie. Dat wil zeggen dat men vanaf het begin als veel van de standaard producten heeft ontworpen met het oog op verscheidenheid op het gebied van materialen, afmetingen, vormen en functionaliteit.

Elesa+Ganter heeft bijvoorbeeld in het basis conceptontwerp van de zwenkhendels, handwielen en spangrepen deze optie al meegenomen. Men heeft deze voorzien van een speciaal type dwarsboring waarmee het product aan de as bevestigd kan worden en er zodoende geen wrijving meer is. In het standaard product is dit echter geen vaste waarde. Wanneer de klant dit wil kan dit op speciaal verzoek gedaan worden.

Andere opties die bij bepaalde producten mogelijk zijn, zijn bijvoorbeeld laser graveringen van tekst en/of cijfers, speciale kleuren (bijvoorbeeld bedrijfskleuren), afwijkende maatvoering en andere materialen.

Overigens is het niet alleen mogelijk om op maat gemaakte producten te bestellen. Op verzoek bestaat ook de mogelijkheid voor het op voorraad houden van deze producten en op afroep verzenden door Drabbe.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.drabbe.nl of contact opnemen met de afdeling verkoop op telefoonnummer 070 - 387 76 06 of per mail.

Download hier het persbericht.