Deze website maakt gebruik van cookies
Meer informatie
Akkoord en deze melding verbergen

PPR paneel montageklemmen zonder boorgaten

Onze nieuwe montageklemmen zijn geschikt voor montage van panelen en elektrisch gelast gaas. Boren bij montage van de panelen is niet nodig, één van de belangrijkste voordelen van de PPR-serie is.

PPR paneel montageklemmen zijn gemaakt van glasvezelversterkte polyamide SUPER-technopolymeer en verkrijgbaar in de kleur zwart of grijs (RAL 7040).  De montageklemmen kunnen zonder of met NBR-trilling dempende elementen worden geleverd waardoor perfecte vergrendeling zelfs in aanwezigheid van sterke trillingen wordt gegarandeerd.

De twee afzonderlijke elementen worden door een AISI 304 RVS schroef en moer aan elkaar bevestigd.

De gleuf (7,5 mm) tussen het paneel en het profiel is een specifieke functie die het mogelijk maakt om de PPR in de opbouw van de machinebescherming te gebruiken welke voldoet aan de  veiligheidsnormen, zelfs wanneer de gevaarzone dichtbij de bescherming ligt.

Veiligheidsafstand (D) is de minimale afstand tussen de beveiligingsstructuur en het potentieel gevaarlijke element van de machine en moet voldoen aan ISO 13857.

SUPER-technopolymeren worden gekenmerkt door mechanische en thermische eigenschappen die veel beter zijn dan de traditionele technopolymeren, door de volgende voordelen te waarborgen:

-          hoge mechanische prestaties

-          corrosiebestendig materiaal

-          lichtgewicht

-          onderhoudsvrij

-          thermische isolatie

Meer informatie over over SUPER-Technopolymeer download hier het artikel. 

 

Montageklem – steunklem – paneelklem – SUPER-technopolymeer