Deze website maakt gebruik van cookies
Meer informatie
Akkoord en deze melding verbergen

Profielen eenvoudig monteren

Er zijn nu montagesetjes beschikbaar voor profielsystemen, de GN 965 en GN 968. Deze setjes maken het gebruik van standaard onderdelen in combinatie met profielsystemen nog eenvoudiger.

Industriële toepassingen zijn inmiddels haast ondenkbaar geworden zonder het gebruik van profielsystemen. Zeker gezien het feit dat ze vrijwel onbeperkte mogelijkheden bieden, voor productievoorzieningen maar zeker ook voor bijvoorbeeld werkstations, behuizingen of testopstellingen.

De aluminium profielen met hun vierkante dwarsdoorsnede en vierzijdige montagesleufen zijn in vele verschillende combinaties met elkaar te verbinden en kunnen voorzien worden van andere koppelbare elementen. En dit is nu precies de reden waarom Elesa+Ganter® nu twee speciale standaard artikelen in het assortiment heeft opgenomen, de montagesets GN 965 en GN 968. Beide sets bestaan uit een schroef-moer combinatie die exact overeenkomt met de sleuven van het profielsysteem.

Hierdoor is het eenvoudig andere onderdelen te bevestigen zoals bijvoorbeeld handgrepen, buisklemverbindigen, scharnieren, blokkeerbouten, klemhouders, etc. uiteraard allemaal producten die uiteraard beschikbaar zijn in ons eigen assortiment.

En omdat Elesa+Ganter® altijd vooruit denkt, heeft ieder onderdeel dat binnen dit profielsysteem toepasbaar is, een eigen, herkenbaar icoon gekregen. Hiermee kunt u direct zien of het bewuste onderdeel toe te passen is. Uiteraard zijn ook de hoekstukken GN 960, GN 961 en GN 967 hierin meegenomen. Deze onderdelen zijn speciaal ontworpen voor dit systeem.

Voor meer informatie, tekeningen en afmetingen kunt u terecht op onze website www.drabbe.nl of contact opnemen met de afdeling verkoop op telefoonnummer 070-387 76 06, of per mail.

Download hier het persbericht.