Deze website maakt gebruik van cookies
Meer informatie
Akkoord en deze melding verbergen

Uitbreiding inslagdoppen en verbindingsstukken

Drabbe presenteert een nieuwe range kunststof verbindingsstukken en uitbreiding van de lijn inslagdoppen van Elesa. Naast de al bestaande inslagdoppen is er nu ook een hele nieuwe lijn van verbindingsstukken in technopolymer. Hiermee is het nog eenvoudiger geworden een frame samen te stellen zonder het gebruik van enig gereedschap. Daarnaast is het te allen tijde demonteerbaar en weer opnieuw te gebruiken.

Deze verbindingsstukken STC. en STC-A, in ronde en vierkante vorm, kan men eenvoudig in de buis drukken waardoor het niet nodig is te schroeven of ander bevestigingsmateriaal te gebruiken.

Het verbindingsstuk type STC. is naast de standaard kleur zwart ook verkrijgbaar in de kleur grijs. Daarnaast kan dit type besteld worden met kerninlegstuk in verzinkt staal of RVS ter versterking.

Ook de inslagdoppenlijn zelf is flink uitgebreid. Naast de al bestaande types zijn er nu ook in hoogte verstelbare inslagdoppen en expansieverbinders, zowel rond als vierkant, de series NDA.Q, NDA.T, NDE.QNDE.TNDL.Q, NDL.T, RTE en STE

Voor meer informatie, tekeningen en afmetingen kunt u terecht op onze website www.drabbe.nl of neemt u contact op met de verkoopafdeling 070-3877606 of per mail via verkoop@drabbe.nl