• Gratis verzending vanaf €250,-
  • Orderkorting
  • Actuele voorraadindicatie
  • Voor 15:00 besteld, morgen geleverd

Uitbreiding inslagdoppen en verbindingsstukken

Elesa+Ganter presenteert een nieuwe range kunststof verbindingsstukken en een uitbreiding van de lijn inslagdoppen van Elesa. Naast de al bestaande inslagdoppen is er nu ook een hele nieuwe lijn van verbindingsstukken in technopolymer.


Eenvoudig een frame stellen zonder gereedschap

Met deze uitbreiding van ons assortiment wordt het nog eenvoudiger een frame samen te stellen zonder het gebruik van enig gereedschap. Daarnaast zijn de producten te allen tijde demonteerbaar en weer opnieuw te gebruiken. De verbindingsstukken STC. en STC-A, in ronde en vierkante vorm, kan men eenvoudig in de buis drukken waardoor het niet nodig is te schroeven of ander bevestigingsmateriaal te gebruiken. Het verbindingsstuk type STC. is, naast de standaard kleur zwart, ook verkrijgbaar in de kleur grijs. Daarnaast kan dit type besteld worden met kerninlegstuk in verzinkt staal of RVS ter versterking.


Productlijn inslagdoppen uitgebreid

Ook de productlijn inslagdoppenn is flink uitgebreid. Naast de bestaande types zijn er nu ook in hoogte verstelbare inslagdoppen en expansieverbinders, zowel rond als vierkant. Dit betreft de series NDA.Q, NDA.T, NDE.Q,  NDE.T, NDL.Q, NDL.T, RTE en STE.


Voor meer informatie, tekeningen en afmetingen kunt u terecht op onze website of neemt u contact op met de verkoopafdeling 070-3877606.


Download dit persbericht als pdf