Deze website maakt gebruik van cookies
Meer informatie
Akkoord en deze melding verbergen

Unieke handgreep met geintegreerde vergrendeling

Drabbe presenteert een uniek product van Elesa+Ganter: een beugelgreep met geïntegreerde vergrendeling. Dit nieuwe product heeft als code de GN 115.7 en is verkrijgbaar in een breed assortiment van maten en uitvoeringen.

 

Het was alleen mogelijk een vergrendeling met beugelgreep te creëren door de twee aparte onderdelen te monteren. Maar nu kunnen wij een handige en ruimtebesparende combinatie bieden.

 

Het deel GN 115.7 is zo’n noviteit die geruisloos en zonder al te veel rumoer tot stand komt maar wel één die een enorme vereenvoudiging qua montage oplevert. Overal waar naast de mechanische vergrendeling van een deur, klep of luik ook een stevige beugelgreep nodig is, is de nieuwe GN 115.7 de ideale oplossing.

 

De zink gegoten beugelgreep heeft een ergonomisch design en is voorzien van een kunststof coating. De staal verzinkte vergrendeling is volledig geïntegreerd in de greep.

 

Deze vergrendeling is in 4 uitvoeringen verkrijgbaar, driehoekig, vierkant, met sleuf en dubbelbaard. De unit wordt vanaf de achterzijde van de beugelgreep gemonteerd. De bijbehorende sleutel GN 119.2 dient apart besteld te worden, deze is niet inbegrepen.

 

Het mechanische systeem garandeert een goede en trillingvrije afsluiting, waarbij de vergrendeling dankzij de 22 afstandsvarianten, toepasbaar is in frames van 4 tot 50 mm. De schuine kanten van de vergrendelingslip vergemakkelijken het sluiten door het 90° te draaien.

 

 

Voor meer informatie, tekeningen en afmetingen kunt u terecht op onze website www.drabbe.nl of contact opnemen met de afdeling verkoop op telefoonnummer 070-3877606, of per mail.

 

Download dit persbericht als PDF