Deze website maakt gebruik van cookies
Meer informatie
Akkoord en deze melding verbergen

Verticale snelspanner, vergrendeling met veiligheidshendel

Speedy Block onderscheidt zich al jaren door haar hoge kwaliteitsnormen die zij aan hun duurzame producten en diensten stellen. Hierdoor is er een hoge mate van tevredenheid bij haar klanten. Speedy Block bewijst dit keer op keer!

Zo ook met de nieuwe serie snelspanners met veiligheidshendel (T5). Deze maakt accidentele openingen onmogelijk en vereist voor het gebruik slechts één hand. Het is belangrijk om voor een veilige greep met een veiligheidssluiting te zorgen bij het gebruik van snelspanners op machines en toepassingen waarbij zware belasting of trillingen aanwezig zijn, en waarbij een accidentele en ongewenste opening onwaarschijnlijk is. De nieuwe snelspanner T5 (gepatenteerd) van Speedy Block biedt deze veiligheid.

Bent u geïnteresseerd?

Bezoek Speedy Block op onze website waar naast de standaard horizontale, verticale, schuifstang- en pneumatische snelspanners voor de las- en constructiebranche, tevens vele noviteiten van de afgelopen twee jaar te vinden zijn.

Voor meer productinformatie kunt u ook telefonisch contact opnemen met onze verkoopafdeling via 070 - 3877606 of per mail.