Deze website maakt gebruik van cookies
Meer informatie
Akkoord en deze melding verbergen

VRTP-SST handwiel vernieuwd

Het kunststof handwiel type VRTP is al jaren in ons assortiment te vinden, ook in de uitvoering met RVS naaf. Maar deze uitvoering is nu vernieuwd.

De VRTP-P+I-SST en VRTP-P+IR-SST worden nu geproduceerd van materiaal gecertificeerd conform de FDA (Food and Drug Administration U.S.). Hierdoor voldoet het materiaal aan de steeds strenger wordende eisen in met name de Food Industrie, Farmaceutische industrie, medische industrie en nog vele andere sectoren waarin hygiëne van zeer groot belang zijn.

Het materiaal (technopolymer gebaseerd op polypropyleen PP) heeft een zeer hoge weerstand tegen oplosmiddelen, oliën, vetten en andere chemische middelen.

Niet alleen het materiaal is aangepast ook het model van het handwiel zelf heeft een metamorfose ondergaan. Zo is de afwerking nu geheel dicht, zonder uitsparingen, zodat het eenvoudig schoon te maken is en er dus geen vuil meer achter kan blijven.

 

Voor meer informatie, tekeningen en afmetingen kunt u terecht op onze website www.drabbe.nl of contact opnemen met de afdeling verkoop op telefoonnummer 070-387 76 06, of per mail.

Download hier het persbericht.