Deze website maakt gebruik van cookies
Meer informatie
Akkoord en deze melding verbergen

VVT Ergonomische sterknoppen zonder haken en ogen

Compacte vorm, handzaam in roestvrijstaal voor toepassingen met speciale voorschriften

Onlangs heeft Elesa + Ganter haar assortiment van sterknoppen uitgebreid met de nieuwe VTT drie-sterknoppen, namelijk:

- VTT-SST, AISI 304 blinde RVS bus met schroefdraad

- VTT-SST-p, AISI 304 RVS draadeind (10 tot 40mm)

De nieuwe VTT driesterknop is gemaakt van glasvezelversterkt polyamide (PA) op basis van technopolymeer.

Bestand tegen oplosmiddelen, oliën, vetten en andere chemische stoffen. Het heeft een compacte vorm met matte afwerking en is verkrijgbaar in zwarte kleur in de diameters 25, 32, 40 en 50 mm. Dit geldt voor beide uitvoeringen (van M5 tot M10).

Het nieuwe ontwerp is zeer ergonomisch en zorgt voor een betere overdracht van kracht, zelfs bij kleinere diameters waardoor de machinist een beter draaimoment heeft bij het aandraaien, ook bij het dragen van werkhandschoenen.

De compacte vorm zonder uitsparingen voorkomt dat vuil- en stofresten op het oppervlak blijven zitten. Dit maakt het makkelijker te reinigen, wat essentieel is bij toepassingen waarvoor speciale hygiënische voorschriften gelden.

De AISI 304 roestvrij stalen inzetstukken zijn bijzonder geschikt voor toepassingen van corrosiebestendige materialen op machines en apparatuur, zoals voedsel, medische en farmaceutische industrie, welke om hygiënische redenen, frequente reiniging vereisen met waterstralen of stoom.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.drabbe.nl of contact opnemen met de verkoopafdeling op telefoonnummer 070 - 3877606 of per mail.

Download hier het persbericht in PFD.