Over Drabbe

Drabbe is dé standaard op de markt van industriële machineonderdelen. Met aandacht voor detail, een ongeëvenaard diep assortiment, het beste advies, de hoogste beschikbaarheid en het grootste bestelgemak, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse maakindustrie.

Al 90 jaar is Drabbe hét aanspreekpunt in de maakindustrie en inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste toeleveranciers van kwalitatief duurzame machine- en bedieningsonderdelen in Nederland.

In 2018 zijn wij deel gaan uitmaken van de Elesa+Ganter groep. Elesa+Ganter is een joint venture tussen twee marktleiders op het gebied van kunststof en metalen machineonderdelen. Familiebedrijven Elesa en Ganter zijn al meer dan 45 jaar de belangrijkste leveranciers van Drabbe. Het intensiveren van deze samenwerking was dan ook een logische volgende stap. We bieden onze klanten een breed assortiment, kwalitatief duurzame producten, jarenlange technische expertise en advies. 

Ons assortiment bestaat uit meer dan 80.000 producten variërend van machinevoeten, deurscharnieren, veiligheidsscharnieren, handgrepen en handwielen in diverse materialen van aluminium, gietijzer, metaal, roestvast staal en kunststof tot aan beschermkappen en beschermpluggen tegen vuil en water.

Klanten beoordelen ons als innovatief, vakkundig en klantgericht en daar zijn we trots op.

Lees hoe het allemaal begon...

Medewerker van Drabbe toont een blokkeerbout aan de camera

Dé specialist in machinecomponenten


Na 90 jaar zelfstandigheid is Drabbe in 2018 deel gaan uitmaken van de Elesa+Ganter groep. Elesa+Ganter is een joint venture tussen twee marktleiders op het gebied van kunststof en metalen machineonderdelen. Familiebedrijven Elesa en Ganter zijn al meer dan 45 jaar de belangrijkste leveranciers van Drabbe BV. Het intensiveren van deze samenwerking was dan ook een logische volgende stap.

We bieden onze klanten een breed assortiment, kwalitatief duurzame producten, jarenlange technische expertise en advies. Onze missie anno nu? Mensen, middelen en producten verbinden voor de optimale oplossing!

Contactgegevens

Drabbe BV
Gildeweg 4
2632 BA Nootdorp

Nederland

T: 070 - 387 76 06
@: info@drabbe.nl