Drabbe verlengt samenwerking met Verum

Drabbe verlengt samenwerking met Verum

"Wij zijn trots te melden dat Drabbe de jarenlange samenwerking met Verum verlengt met 3 jaar." aldus Koen Ruesen, Marketing Manager bij Drabbe. "In 2020 zullen wij onze dienstverlening richting Verum leden verder intensiveren. Het verlengen van de samenwerking is dan ook een belangrijke stap."

Drabbe levert een breed assortiment machine- en bedienonderdelen aan Verum leden. Hierbij kan je denken aan handwielen, beugelgrepen, blokkeerbouten tot aan magneten, stelvoeten en zwenkwielen.

Internationaal familiebedrijf
Na 90 jaar zelfstandigheid is Drabbe in 2018 deel gaan uitmaken van de Elesa+Ganter groep. Elesa+Ganter is een joint venture tussen twee marktleiders op het gebied van kunststof en metalen machineonderdelen. Familiebedrijven Elesa en Ganter zijn al meer dan 45 jaar de belangrijkste leveranciers van Drabbe BV.

Drabbe
Drabbe is al sinds 1928 hét aanspreekpunt in de maakindustrie en inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste toeleveranciers van kwalitatief duurzame machine- en bedieningsonderdelen in Nederland. Het assortiment bestaat uit meer dan 80.000 producten van het Duitse merk Ganter en het Italiaanse merk Elesa, beide wereldwijd marktleider op dit gebied.

Download persbericht