Nieuwe CFM-TR driehoekige scharnieren van SUPER-Technopolymeer

Elesa+Ganter is lange tijd marktleider geweest, ook in het gebruik van versterkt technopolymeer (SUPER-technopolymeer) voor robuuste industriële toepassingen en gespecialiseerde omgevingen, naast de andere metalen materialen.

SUPER-technopolymeren vertegenwoordigen de meest recente en geavanceerde ontwikkeling in de engineering van polymere materialen. Dankzij de aanwezigheid van hoge percentages glasvezel gekoppeld aan het basispolymeer met geschikte primers en / of de aanwezigheid van aramide synthetische vezels worden SUPER-technopolymeren gekenmerkt door mechanische en thermische eigenschappen die veel beter zijn dan de traditionele polymeren.

Scharnieren in technische kunststoffen zijn ontworpen voor beschermende behuizingen, kasten en frames waar sterkte, lichtheid, kosten en corrosiebestendigheid sleutelfactoren zijn bij het aanbrengen van deuren of toegangspanelen.

De CFM-TR en CFM-TR-G zijn nieuwe scharnieren van glasvezelversterkt polyamide. Deze zijn uitermate geschikt voor behuizingen en panelen. De CFM-TR-G serie zorgt voor ingenieuze afstanden voor glazen deuren of lichtpanelen. Het aantal gaten van de CFM-TR-scharnieren maakt het mogelijk om de structuur stabieler te maken en zorgt voor een grote mechanische weerstand.

CFM-TR-G-scharnieren worden gekenmerkt door een enkel doorvoergat aan de paneelzijde, wat installatie mogelijk maakt door boren en het risico op kruipen van het glas te minimaliseren. De trapwasser, die wordt gebruikt om de roestvaststalen platte ring van het glas te scheiden, is gemaakt van FDA-conforme grondstof voor toepassing in de voedingsindustrie. Aan de achterkant van het scharnier wordt een bijpassend deel gebruikt om de schroef van het glas te scheiden.

Elesa+Ganter kunnen de volgende voordelen garanderen van SUPER-technopolymeer: hoge mechanische prestaties, corrosiebestendigheid, lichtheid, niet magnetisch, lage wrijvingscoëfficiënt, onderhoudsvrij, thermische isolatie, gekleurd materiaal overal.