Nieuwe buisklemverbindingen van technopolymeer

Hoge mechanische weerstand, licht van gewicht en makkelijk te reinigen

De nieuwe buisklemverbindingen zijn ontworpen om bijvoorbeeld werkbanken te maken waarop je materiaal kunt behandelen. De buisklemverbindingen zijn eenvoudig in gebruik en zorgen voor veel flexibiliteit in het maken van diverse verbindingen. Het productportfolio omvat: draagsteunen, verbindingsklemmen met montageplaat, flexibele koolslangen, t-vormige en buisklemverbindingen met twee kanten in versterkt technopolymeer op basis van polyamide. Deze producten zijn verkrijgbaar in de kleur zwart of grijs voor een betere esthetische match met de natuurlijke kleur van aluminium.

De nieuwe buisklemverbindingen bevatten alle belangrijke kenmerken van kunststof en maken de constructies flexibel en modulair: zij kunnen op elk moment worden gedemonteerd en op een ander punt gemonteerd worden.

Hoofdkenmerken buisklemverbindigen:

  • Technopolymeer en AISI 304 roestvast staal voor een grotere weerstand tegen corrosieve stoffen en voor toepassingen die buiten gebruikt worden.
  • Gemakkelijk schoon te maken dankzij het ontwerp, vrij van hoeken en randen met een glad oppervlak.
  • Verkrijgbaar in zwart of grijs voor een betere combinatie met de natuurlijke kleur van aluminium.
  • Aanpassingen in het ontwerp om zoveel mogelijk oneffenheden weg te werken.
  • Weerstand tegen buisrotatie en uittrekken gegarandeerd bij aandraaimoment.
  • Verkrijgbaar in twee afmetingen en met reductiehulzen voor compatibiliteit met in de handel verkrijgbare buizen (diameter tolerantie van ±0,2 mm) met een diameter tussen 12 en 30 mm.
  • Verbindingsset voor frequente aanpassingen.

De verbindingssets die het productassortiment aanvullen bestaan uit Elesa+Ganter klemhendels (ERX. verstelbare klemhendels of EWN. vleugelmoeren). Deze kunnen met behulp van afstandsbussen worden vergrendeld zonder gebruik van een inbussleutel. De afstandsbussen zijn schroeven die bij de verschillende componenten worden geleverd.