• Gratis verzending vanaf €250,-
  • Orderkorting
  • Actuele voorraadindicatie
  • Voor 15:00 besteld, morgen geleverd

Hygienic Design en positie indicatoren

Standaard onderdelen voor hoge eisen – Hygienic Design en draadloze positie indicatoren

Standaard onderdelen voor hoge eisen – Hygienic Design en draadloze positie indicatoren

 

Elesa+Ganter is een wereldwijde verkoopsamenwerking die een breed assortiment aan standaard machineonderdelen biedt, inclusief zeer gespecialiseerde productlijnen voor veeleisende toepassingen. Ben je op zoek naar standaard onderdelen voor de hoogste eisen? De draadloze positie indicatoren en de Hygienic Design-lijn zijn geschikt voor veeleisende toepassingen.

 

Dankzij het speciale ontwerp zonder dode ruimtes en een hoge oppervlaktekwaliteit kunnen de standaard onderdelen in de Hygienic Design-lijn worden gebruikt in hygiënisch gevoelige gebieden of bijzonder agressieve omgevingen. Bekijk het volledige assortiment Hygienic Design hier.

 

Het systeem van draadloze positie indicatoren bestaat uit maximaal 36 elektronische positie-indicatoren die via RF zijn verbonden met een besturingseenheid. Ze zijn ontworpen voor handmatige spilpositionering op slimme en intelligente machines wanneer frequent wisselen van formaat vereist is. Het minimaliseren van insteltijden en het verminderen van stilstandkosten voor een formaatwijziging leidt tot een verhoging van de productiviteit van de installatie, besparing van hulpbronnen en verhoogde efficiëntie. Aansluitkabels zijn niet nodig, wat resulteert in een verminderde milieubelasting voor een veel minder complex systeem. Bekijk het volledige assortiment positie indicatoren hier.