Drabbe steunt de voedselbank

Wij steunen de lokale gemeenschap

Wij bieden al een aantal jaar steun aan de lokale voedselbank. Ook rondom de corona-crisis vinden wij het belangrijk de mensen te blijven steunen die het het hardst nodig hebben.

De Voedselbank Leidschendam-Voorburg verzamelt en verspreidt wekelijks 100 voedselpakketten om zo de allerarmste families uit Leidschendam-Voorburg te kunnen ondersteunen. Met als motto: “Oog voor voedsel, hart voor mensen“, zetten zij zich in om lokale armoede tegen te gaan. Bovendien hoopt de voedselbank hiermee ook het milieu te ontlasten aangezien de voedseloverschotten van de een, de wekelijkse steun voor een ander kunnen worden. Aan dit van en voor buren systeem dragen wij, als bedrijf, graag haar steentje bij. Dit doen wij in de vorm van een jaarlijkse donatie.

Ondanks de grote invloed die de corona-crisis op ons allen heeft, gaat het leven door en moet er gegeten worden. Hierbij speelt de voedselbank voor veel families een grote rol. Mede dankzij Elesa+Ganter kan de Voedselbank Leidschendam-Voorburg het samenstellen, vervoeren en opslaan van de voedselpakketten op een volwaardige manier blijven doen. Dit vinden wij dan ook uitermate belangrijk. Want juist nu kan de voedselbank met hun inzet echt het verschil maken voor de minder goed bedeelde mensen uit de buurt, voor wie deze onzekere tijden wellicht nog zwaarder zijn.